dilluns, 23 de maig del 2016

El Realisme

La literatura realista és un corrent literari del segle XIX, concretament de la segona meitat. El Realisme és una concepció que intenta plasmar en l'art com és la vida, la realitat, i com a tal es dóna en molts moments de la història, cosa que cal distingir del període literari.

Les característiques principals són:
  • el detallisme en les descripcions
  • l'ús de frases llargues i una adjectivació rica
  • l'adequació del registre de llengua a cada personatge la intromissió del narrador en la ficció
  • la recerca de la versemblança
  • una pretesa objectivitat i l'atenció als temes d'interès de la burgesia

El gènere predominant és la novel·la. Una evolució del realisme va portar al Naturalisme.

Alguns autors realistes importants són Narcís OllerÀngel GuimeràBenito Pérez GaldósStendhalGustave FlaubertHonoré de BalzacCharles Dickens i Fiódor Dostoievski.
Bonjour, Monsieur Courbet (1854) de Gustave Courbet











1 comentari:

  1. am văzut comentarii de la oameni care au primit deja împrumutul de la domnul Benjamin Lee un ofițer de împrumut care îmi oferă împrumut la rata de 2 roi și am decis să aplic sub recomandările lor și doar 5 zile am confirmat în propriul cont bancar personal un total suma de 90.000 USD pentru care am solicitat. Aceasta este într-adevăr o veste minunată și îi sfătuiesc pe toți cei care au nevoie de un împrumutat de împrumut real să aplice prin e-mailul lor: 247officedept@gmail.com sau whatsapp: + 1-989-394-3740. Sunt fericit acum că am obținut împrumutul pe care l-am solicitat.

    ResponElimina